اعلام زمان‌بندی استفاده از اماکن اقامتی در ایام تعطیلات نوروزی ۱۳۹۹

اعلام زمان‌بندی استفاده از اماکن اقامتی در ایام تعطیلات نوروزی ۱۳۹۹

اعلام زمان‌بندی استفاده از اماکن اقامتی در ایام تعطیلات نوروزی 1399

با سلام و احترام؛

پیرو اطلاعیه‌های قبلی برای استفاده از اماکن اقامتی در شهرهای مختلف، به آگاهی می‌رساند اعضای محترم جهاددانشگاهی با برنامه ریزی مناسب می‌توانند از هتل‌ها و مراکز اقامتی شهرهای بابلسر، انزلی، زنجان، اصفهان، شیراز، سرعین و تهران استفاده نمایند به پیوست جدول زمان‌بندی استفاده از اماکن اقامتی برای دوره زمانی 1398.12.24 تا 1399.01.25 ارسال شده‌است.

همکاران محترم می‌توانند با مراجعه به تارگاه معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع به نشانی : http://srm.acecr.ac.ir در بخش منابع انسانی و اداری، فرم " درخواست استفاده از امکانات اقامتی " را تکمیل و ارسال کنند.

مهلت ارسال فرم تا پایان روز ‌شنبه 1398.12.10 است و درخواست‌های دریافت شده در تاریخ  1398.12.11 بررسی و پس از اولویت‌بندی و قرعه‌کشی نتایج در تاریخ 1398.12.13 از طریق تارگاه اعلام خواهدشد. (اولویت با همکارانی است که در سال 1398 از این اماکن استفاده نکرده باشند)

همکاران متقاضی استفاده از اماکن برای زمان‌های قبل از تاریخ 1398.12.25 می‌توانند درخواست خود را از همین طریق ارسال کنند.

شرایط استفاده به شرح ذیل می‌باشد:

- مدت اقامت حداکثر 3 شب

- ظرفیت و هزینه مکان اقامتی (مطابق جدول پیوست)

- حضور عضو جهادی به همراه خانواده و یا بستگان الزامی است.

-رعایت مقررات اماکن اقامتی در مورد شئونات اسلامی برای متقاضیان الزامی است.

- با توجه به نوع واحد اقامتی، مدیریت هتل از پذیرش خانواده‌هایی که در ترکیب نفرات آنها رعایت محرمیت نشده‌است، معذور خواهد بود.

- همکاران محترم پس از تایید درخواست می‌بایست وجه مربوط (سهم واحد و سهم عضو) را به شماره کارت (1252 – 0008 – 2970 – 5022) و یا شماره حساب 1-536892-810-216 بانک پاسارگاد شعبه تجریش کد 216 به‌ نام دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی یا شماره  شبای  IR660570021681000536892001 و تصویر فیش واریزی را به نشانی پست الکترونیکی   WD@acecr.ac.ir ایمیل نمایند. همکارانی که درخواستشان مورد تایید قرار گرفته ‌شود 48 ساعت برای واریز وجه فرصت خواهند داشت و پس از آن دیگر متقاضیان جایگزین خواهند شد.

- درصورت انصراف پس از تاریخ 20 اسفند ماه سال‌جاری، مبلغ واریزی مسترد نخواهد شد.

همچنین دیگر اطلاعات ضروری مراکز اقامتی به شرح زیر به آگاهی می‌رسد:

1- با هماهنگی به عمل آمده با مدیریت هتل‌ها، صبحانه بر عهده مراکز اقامتی می‌باشد.

2- برای کودکان کمتر از سه سال بدون استفاده از صبحانه هزینه‌ای دریافت نخواهد شد.

3- اعضا برای یک بار در سال می‌توانند از تسهیلات در نظر گرفته شده برای هر یک از  مراکز  استفاده نمایند. در صورت تقاضای استفاده مجدد، پرداخت مبلغ سهم واحد نیز به عهده عضو استفاده کننده می‌باشد. در هر حال، در پذیرش، اولویت استفاده با اعضایی است که قبلا از آن اماکن اقامتی استفاده نکرده‌اند.

4- حداکثر زمان استفاده از مراکز سه شب و چهار روز است. برای استفاده بیش از سه شب در صورت امکان، پرداخت مبلغ سهم واحد نیز به عهده عضو استفاده کننده می‌باشد.

5- برای صدور معرفی نامه، ارسال فیش سهم عضو و سهم واحد الزامی است. (لطفا روی فیش مشخصات کامل شامل نام و نام خانوادگی، نام هتل مورد تقاضا و تاریخ استفاده ذکر شود)

6-خواهشمند است تمامی مبالغ مرتبط با اداره خدمات رفاهی و مراکز اقامتی، به شماره حساب بانک پاسارگاد واریز شود و از واریز به دیگر حساب‌های دفتر مرکزی خودداری شود.

7- ارسال نظرات و پیشنهادها، موجب بهره‌مندی ما برای ارائه خدمات بهتر است.

لینک دانلود فایل