بخشنامه عتبات تابستان ۱۳۹۸

۲۵ تیر ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۰ خدمات رفاهی

به استحضار می‌رساند اداره خدمات رفاهی و اجتماعی در نظر دارد با مساعدت سازمان حج و زیارت برنامه سفر زیارتی ویژه اعضای محترم جهاد دانشگاهی به عتبات عالیات (کربلا و نجف به صورت هوایی) در هفته سوم مرداد ماه سال جاری برگزار نماید.

هزینه سفر مطابق با روال گذشته به صورت اقساط 10 ماهه برای اعضا و خانواده ایشان (همسر و فرزندان) دریافت خواهد شد.

با توجه به محدودیت زمانی برای ثبت نام در سامانه سازمان حج و زیارت، خواهشمند است ترتیبی اتخاذ شود تا اعضا در صورت تمایل برای پیش ثبت نام، مدارک ذکر شده (به غیر از اصل گذرنامه) حداکثر تا پایان وقت اداری سه شنبه 1398.05.01  به این اداره (آقای امینی) تحویل نمایند.

مدارک مورد نیاز:

1- یک قطعه عکس جدید 3*2 پشت نویسی شده

2- تصویر کارت ملی

3- تصویر گذرنامه (تاریخ اتمام اعتبار حداقل6 ماه)

4-واریز مبلغ 4.000.000 ریال به ازای هر نفر (عضو، همسر و فرزندان) و مبلغ 25.000.000ریال (به صورت علی الحساب) به ازای هر نفر غیر از همسر و فرزند به  شماره کارت (1252 – 0008 – 2970 – 5022) و یا شماره حساب 1-536892-810-216 بانک پاسارگاد شعبه تجریش کد 216 به نام دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی

5- تکمیل فرم ثبت نام

6- تکمیل فرم وکالت نامه با تایید واحد سازمانی مربوط

7- هزینه سفر پس از قطعی شدن سفر و تعیین قیمت توسط سازمان حج و زیارت مطابق با روال گذشته اقدام می‌شود.

8- هزینه سفر اعضای واحدهایی که نسبت به تسویه بدهی نوبت‌های قبلی اقدام ننموده‌اند، به صورت نقدی خواهد بود.

9- اولویت با همکارانی است که برای اولین بار از این امکان استفاده می‌نمایند.

10- در صورت ثبت نام بیش از ظرفیت بین متقاضیان قرعه‌کشی انجام خواهد شد.

11– در صورت عدم انتخاب افراد از سوی سازمان حج و زیارت، مدارک ارسالی عودت داده خواهد شد.