انتصاب سرپرست اداره کل دفتر بودجه، تشکیلات و روشهای جهاددانشگاهی

۰۱ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۵:۳۷ اخبار عمومی تاپ خبر
معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی با پذیرش استعفای سیداحمد صالحی مرند، دکتر کاوه لطفی کیا را به‌عنوان سرپرست اداره کل دفتر بودجه، تشکیلات و روشها منصوب کرد.
انتصاب سرپرست اداره کل دفتر بودجه، تشکیلات و روشهای جهاددانشگاهی

دکتر مهدی باصولی معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی، با پذیرش استعفای سیداحمد صالحی مرند، دکتر کاوه لطفی کیا را به‌عنوان سرپرست اداره کل دفتر بودجه، تشکیلات و روشها منصوب کرد.

در حکم دکتر باصولی خطاب به دکتر لطفی کیا آمده است: انتظار می‌رود با اتکال به خداوند متعال، بهره‌جویی از تجارب گذشته، تلاش مؤثر و تعاملی سازنده و مبتکرانه ضمن ارتقای سطح کیفی خدمات و ایجاد ظرفیت‌های نوین در فعالیت‌های آن اداره کل، در انجام وظایف محوله موفق و مؤید باشید.

معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی همچنین طی نامه‌ای جداگانه ضمن پذیرش استعفای سیداحمد صالحی مرند مراتب  تشکر  و قدردانی  خود را از  زحمات نامبرده  در طول مدت تصدی « مدیرکل دفتر بودجه، تشکیلات و روشها » اعلام کرد و گفت:  اطمینان دارد  همچون گذشته  به‌عنوان یک  جهادگر شایسته، همکاران جهاددانشگاهی را از خدمات خود بهره‌مند خواهید کرد و جهاددانشگاهی نیز از توانمندی جنابعالی در پیشبرد و توسعه این نهاد به نحو مطلوب استفاده خواهد نمود.

text to speech icon