دعوت از اعضای جهاددانشگاهی برای مشارکت در بازطراحی ساختار سازمانی معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع این نهاد

۱۲ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۳ اخبار عمومی
معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی از تمامی اعضای این نهاد به‌ویژه فارغ التحصیلان رشته‌های مدیریت و مهندسی صنایع که علاقه‌مند به مشارکت در بازطراحی ساختار سازمانی این معاونت هستند، دعوت کرد تا طرح‌ها و ایده‌های خود را به این معاونت ارسال کنند.

بسمه تعالی

به اطلاع می رساند معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی در نظر دارد به منظور بهبود مستمر نظامات کاری و متناسب سازی ساختار سازمانی با اقتضائات و ماموریت های این نهاد، اقدام به جمع سپاری و مشارکت سازمانی نماید. لذا از تمامی اعضای محترم (به ویژه فارغ التحصیلان رشته های مدیریت و مهندسی صنایع) که علاقمند به مشارکت در بازطراحی ساختار سازمانی این معاونت می باشند دعوت می شود طرح ها و ایده های خود را حداکثر تا پایان بهمن ماه سال جاری به نشانی sakhtar.acecr@gmail.com ارسال نمایند. از طرح های منتخب به نحو شایسته ای تقدیر خواهد شد.

در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر لطفا با شماره 66419333 تماس حاصل فرمایید.

شایان ذکر است اطلاعات مربوط به ساختار و تشکیلات فعلی معاونت، در نشانی زیر در دسترس عموم قرار دارد: