ویدیو/ معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاد دانشگاهی:

با راهکارهای گذشته نمی توانیم مسائل پیش رو را حل کنیم

۰۸ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۵:۰۲ اخبار عمومی تاپ خبر
ویدیو/ گزارش خبرگزاری دانشجویان از پانزدهمین گردهمایی سراسری معاونان پشتیانی جهاددانشگاهی
با راهکارهای گذشته نمی توانیم مسائل پیش رو را حل کنیم

دکتر حسن مسلمی نائینی، رییس جهاد دانشگاهی در مراسم افتتاحیه پانزدهمین گردهمایی سراسری معاونان پشتیبانی واحدها، پژوهشگاه‌ها، پژوهشکده‌ها، سازمان‌ها، مراکز، پارک‌ها، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی تابعه جهاد دانشگاهی با اشاره به برخی از شیوه های مدیریتی مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی گفت: شفاف‌سازی از جمله وظایف مهم‌ پشتیبانی جهاد دانشگاهی است که باید به خوبی در دستور کار قرار گیرد. او همچنین گفت که در جهاد دانشگاهی دست یاری به سمت هر کسی و در هر جناحی که باشد، برای خدمت دراز می‌کنیم.

در ادامه دکتر سیدرضی آقاسیدی معاون پشتیبانی و مدیریت منابع گفت: در چهله دوم که امانتدار در بخش ماموریتی خود هستیم، با راهکارهای گذشته نمی توان مسائل پیش رو را حل کنیم. ضمن احترام به پیشکسوتان و دستاوردهای گذشته حتما باید آینده را بر اساس اقتضاعات خودش رقم بزنیم.