اولین جلسه کارگروه به روز رسانی مقررات جهاددانشگاهی برگزار شد

این جلسه با هدف اصلاح مقررات جهاددانشگاهی و مطابقت آنها با شرایط فعلی این نهاد و همچنین پیشنهاد تدوین مقرراتی که نیازمند ایجاد در مجموعه مقررات جهاددانشگاهی دارد برگزار شد.
اولین جلسه کارگروه به روز رسانی مقررات جهاددانشگاهی برگزار شد

اولین جلسه کارگروه به روز رسانی مقررات جهاددانشگاهی با هدف اصلاح مقررات جهاددانشگاهی و مطابقت آنها با شرایط فعلی این نهاد و همچنین پیشنهاد تدوین مقرراتی که نیازمند ایجاد در مجموعه مقررات جهاددانشگاهی دارد در تاریخ 18 بهمن ماه در حوزه معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع برگزار شد.

در این جلسه مقرر شد پیشنهادات راجع به اصلاح اساسنامه، مقرات استخدامی، ساختار سازمانی و مقررات مالی جهاددانشگاهی در جلسات آتی از سوی اعضای کارگروه پیشنهاد و پس از بررسی نهایی جهت تصویب به هیات امنای محترم جهاددانشگاهی ارجاع شود.

اعضایی کارگروه مذکور آقایان حبیب اله قلعه نوئی مدیر کل امور حقوقی و قراردادها، حامد آقاجانی مدیر گروه دعاوی قراردادها، مصطفی قنبری معاون ناظر مالی، محمد سلطانعلی مدیر اداره حسابرسی، محمد سجادی مدیر اداره حسابداری، مصطفی فتوت مدیر گروه مدیریت راهبردی سرمایه انسانی، خانم ها معصومه یعقوبی مدیر اداره نگهداشت و جبران خدمت سرمایه انسانی و بهاره کلاهی مسئول قسمت برنامه ریزی و تامین سرمایه انسانی می باشند.

کلید واژه ها: قوانین و مقررات اصلاح قوانین تنقیح قوانین معاونت پشتیبانی جهاددانشگاهی