ویدئو/ معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی در بخشی از مصاحبه با خبرگزاری ایکنا خراسان رضوی: قوانینی در این سالها مشمول جهاددانشگاهی شده است که منظومه منظم این نهاد را دچار آسیب کرده است
آقاسیدی معاون پشتیبانی و مدیریت منابع انسانی جهاددانشگاهی در بخشی از مصاحبه با خبرگزاری ایکنا خراسان رضوی اهداف و برنامه های این معاونت را در سال 1402 تشریح نمودند. ایشان گفتند مهمترین و تنها داشته مان سرمایه انسانی جهاددانشگاهی است که متاسفانه در گذر زمان و تلاش جهادگرانه این عزیزان برای حل مسایل کشور ، همکاران من در خلال تلاشهایی که داشتند جاهایی توجه به سرمایه انسانی و نظام سازی در جهاددانشگاهی مورد غفلت واقع شده و مفاهیم وارداتی که آمده و به تعبیری ضرباهنگ و هماهنگی مناسبی با فرهنگ جهادی نداشته را شاهد هستیم مفاهیمی همچون بازنشستگی، طبیعتا مستهظرید جهاد به عنوان مولود مبارک انقلاب اسلامی بر پایه مفاهیم اعتقادی و قرآنی ما شکل گرفته است، خداوند متعال می فرمایند "فَضَّلَ اللَّهُ المُجاهِدینَ عَلَی القاعِدینَ اَجرًا عَظیمًا" چه اتفاقی می افتد که یک فردی که مجاهد است و بر سایرین فضیلت دارد ما این را مواجه می کنیم با مفاهیمی همچون بازنشستگی که اصلا در این ادبیات جایگاهی ندارد.
ایشان در ادامه اعلام کرد حتما باید مفهوم سازی کنیم حتما بایستی از هویت نهادی مان صیانت کنیم و این نمی شود مگر اینکه ما نظامسازی متناسب و متناظر با اهداف، ماموریت ها و داشته های مان داشته باشیم. یک اقداماتی با زحمت عزیزان در دوره گذشته اتفاق افتاده و بسترهایی فراهم شده ولی محتوای این بسترها اهمیتش خیلی مهمتر از زمینه اجرایی است که به فضل خدا ما انشالله از ابتدای 1402 با یک افق و منظومه جدید فعالیت های خود رو شروع خواهیم کرد و پیش خواهیم برد. لازم است در طول سال رویدادهایی را برای شناساندن این شجره طیبه جهاددانشگاهی به آحاد نخبگان و افرادی که اگر چنین ظرفیتی را در داخل کشور بشناسند حتما می توانند نوآوری های خود را به بار بنشانند و در این زیست بوم و اکوسیستم نوآوری نخبگان ایران اسلامی شکوفا بشوند. در نظام نگهداشت، موضوعات رفاهی، موضوعات آموزش و تعالی، برنامههای مشخص و مدونی را داریم که انشالله با همدلی و هم افزایی همه عزیزان این ها را در بستر جهاددانشگاهی اجرایی کنیم.
آقاسیدی در بخش دیگری از این گفتگو گفت: در نظام جبران خدمت ما متاسفانه دچار دوگانگیهای اشتباهی شکل گرفته مثل هیات علمی/ غیر هیات علمی، صف/ ستاد، آموزش/ پژوهش، فرهنگی/ پشتیبانی، اگر انشالله به فضل خدا بتوانیم از این دوگانگی های ساختگی گذر کنیم و یک نظام جبران خدمت متوازن عدالت محور را در شبکه جهاددانشگاهی طراحی، پایه ریزی و مستقر کینم حتما همه ما به بودن در کنار هم افتخار می کنیم و هر کسی در آن صنعتی که دارد فعالیت می کند در مسیر شغلی خود بایستی بهترین باشد. به تدبیر و خلاقیت همکارانمان در جهاددانشگاهی عزیز خراسان رضوی میزبان دوستانی از مجلس شورای اسلامی بودیم که آنجا هم عرض کردم لازمه درخشش جهاددانشگاهی در گام دوم تعامل هم افزا با محیط، مجلس، نهادهای حاکمیتی و دولت هست که این تناسب و تعامل جاهایی دچار خدشه بوده و مقررات و قوانینی در این سنوات گذشته مشمول جهاددانشگاهی شده است که منظومه منظم جهاددانشگاهی را دچار آسیب کرده که در این حوزه هم ضمن شفافیت در تعمیم و توزیع منابع، انشالله نیازمند یک نظام سازی مشخصی است. سازمانهای بالغ ما حتما باید قابلیت اختیار تصمیم را داشته باشند و بستر شکوفایی مدیران بشوند و سازمانهایی که نیازمند حمایت هستند حتما بایستی در مسیر بازآفرینی شدهای ایفای نقش کنند و امیدوارم بتوانیم با یک شبکهسازی در فضای همافزایی و تاکید و توجه بر روحیه جهادی بتوانیم اتفاقات خوبی را رقم بزنیم.
در حوزه بهداشت قضایی و حقوقی مسایلی را حتما بایستی مورد مداقه و بازآفرینی قرار بدهیم. در حیطه های فنی عمرانی ما منابعی داریم که حتما نیازمند مولد سازی هستند که در این حوزه با حمایت اعضای محترم هیات امنا برنامههای اولیهای را ارایه کردیم و نیازمند گامهای بزرگتر و بلندتری برای اجراسازی هست که انشالله بتوانیم در یک شبکه همافزا اتفاقات خوبی را برای جهاد عزیزمان و جهادگران معزز تدبیر کنیم و در کنار هم روزهای درخشان تری را تجربه کنیم.
نظر شما :