با تبدیل حکم سرپرستی؛

مدیر کل تعالی سرمایه انسانی و توسعه رفاه جهاددانشگاهی منصوب شد

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۰:۱۰ انتصابات تاپ خبر
با تبدیل حکم سرپرستی، مدیر کل تعالی سرمایه انسانی و توسعه رفاه جهاددانشگاهی منصوب شد.
مدیر کل تعالی سرمایه انسانی و توسعه رفاه جهاددانشگاهی منصوب شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر سیدرضی آقاسیدی معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی با تبدیل حکم سرپرستی، دکتر تیمور مرجانی را برای مدت دو سال به سمت مدیر کل تعالی سرمایه انسانی و توسعه رفاه جهاددانشگاهی منصوب کرد.

در متن این حکم آمده است:

کلیه مفاد مندرج در ابلاغ سرپرستی و ارائه برنامه زمانی و ارائه گزارش اقدامات به صورت مستمر به کلیه‌ی ذی‌نفعان مورد انتظار می‌باشد.

از خداوند متعال دوام توفیق جناب‌عالی را در تحقق بخشی به اهداف جهاددانشگاهی در حیطه مأموریت‌های محوله و خدمتگزاری جهادی و صادقانه به جهادگران ارجمند این مولود مبارک انقلاب اسلامی خواستارم.

گفتنی است دکتر تیمور مرجانی در اسفند ماه سال گذشته به عنوان سرپرست اداره کل تعالی سرمایه انسانی و توسعه رفاه جهاددانشگاهی منصوب شده بود.