۳۱ خرداد ۱۴۰۲ | ۲۰:۱۹ اخبار عمومی تاپ خبر
پنجمین جلسه شورای راهبردی، امور اقتصادی سرمایه‌گذاری و تامین سرمایه جهاددانشگاهی به میزبانی سازمان علوم پزشکی تهران برگزار شد.

پنجمین جلسه شورای راهبردی، امور اقتصادی سرمایه گذاری و تامین سرمایه جهاددانشگاهی با حضور اعضای شورا و رئیس و مدیران سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در روز سه شنبه  30 خردادماه به میزبانی پژوهشکده زخم این سازمان برگزار شد. در این نشست دکتر حبیبی رئیس سازمان علوم پزشکی تهران برنامه‌ها و فعالیت‌های حوزه‌های مختلف را بیان نمود و همچنین نحوه تامین مالی و سرمایه‌گذاری سازمان را تشریح نمود.

در ادامه پس از ارائه گزارش مالی  و تبادل نظر  در خصوص طرح های پیشنهادی اقتصادی سازمان، موارد جمع بندی و به تصویب شورا رسید.

کلید واژه ها: سرمایه مالی شورای راهبردی اقتصادی