ساماندهی دارایی‌های جهاددانشگاهی در راستای اجرای مصوبات هیات محترم امنا

۲۶ تیر ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۷ اخبار عمومی تاپ خبر
در راستای اجرای مصوبات هیات محترم امنا جهاددانشگاهی و به منظور ساماندهی دارایی‌های موجود، آقای دکتر آقاسیدی معاون پشتیبانی و مدیریت منابع به همراه مدیران کل حوزه معاونت ضمن مراجعه حضوری از یک قطعه زمین در محمدوه کهریزک بازدید کردند.
ساماندهی دارایی‌های جهاددانشگاهی در راستای اجرای مصوبات هیات محترم امنا

در راستای اجرای مصوبات هیات محترم امنا جهاددانشگاهی و به منظور ساماندهی، مولدسازی و پیگیری وضعیت دارایی های موجود، صبح روز دوشنبه 26 تیرماه دکتر آقاسیدی معاون پشتیبانی و مدیریت منابع به همراه مدیران کل حوزه معاونت از یک قطعه زمین متعلق به جهاددانشگاهی در محدوه کهریزک بازدید کردند. در این بازدید ضمن بررسی میدانی، پتانسیل های موجود منطقه و زمین برای بهره ور نموده در حوزه های مثل مزرعه یا گلخانه های گیاهان دارویی و یا احداث مجموعه برای حوزه های پژوهش، آموزشی و فرهنگی مورد بررسی قرار گرفت.