آغاز به کار مدرسه تابستانه مهارت افزایی

۳۱ تیر ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۵ اخبار عمومی تاپ خبر
با حضور معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی، مدرسه تابستانه مهارت افزایی فعالیت خود را آغاز نمود.
آغاز به کار مدرسه تابستانه مهارت افزایی

با همت جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س) و معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع، مدرسه تابستانه مهارت افزایی با بیش از 100 عنوان کارگاه آموزشی، شنبه 31 تیرماه 1402 فعالیت خود را آغاز نمود. این مدرسه در قالب سه گروه کودکان، نوجوانان و بزرگسالان (دوره ویژه بانوان و دوره عمومی) ویژه خانواده‌های اعضای جهاددانشگاهی با هدف ارتقای خلاقیت و مهارت‌افزایی ویژه کودکان، آموزش‌های مهارت‌محور در اوقات فراغت ویژه نوجوانان، ارتقای سطح بهداشت روانی و افزایش کیفیت زندگی و توانمندسازی و ارتقای مهارت و داشتن مهارت های تخصصی برای اشتغال ویژه بزرگسالان، در قالب دوره و کارگاه‌های آموزشی کوتاه‌مدت با رویکرد علمی، آموزشی، فرهنگی و اشتغال به صورت حضوری و آفلاین (ویژه استان‌ها) برگزار خواهد شد.

در اولین روز از برگزاری مدرسه تابستانه مهارت‌افزایی در جهاددانشگاهی واحد الزهرا(س)، کارگاه "مسی‌پلی(پرورش خلاقیت)" ویژه کودکان و کارگاه "نحوه عکاسی تبلیغاتی و ویرایش با موبایل" ویژه بزرگسالان برگزار شد.

گفتنی است، در حاشیه این کارگاه‌ها و به مناسبت فرارسیدن ماه محرم و ایام سوگواری سرور آزادگان جهان امام حسین(ع)، مراسم عزاداری برگزار شد و کودکان شرکت‌کننده در رویداد، در قالب طرح "با حسین حرف بزن"، جملاتی را خطاب به سالار شهیدان، مکتوب نمودند.

یادآور می شود، که مدرسه تابستانه مهارت‌افزایی، توسط واحد الزهرا(س) و کانون امور فرهنگی جهادگران معاونت فرهنگی و با همکاری معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی در تابستان 1402 برگزار می‌گردد و تا شهریور ماه 1402 ادامه خواهد داشت.

در ادامه دکتر آقاسیدی و مدیران معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع از سایر فعالیت‌های واحد الزهرا(س) بازدید به عمل آوردند.

کلید واژه ها: مدرسه تابستانه مهارت مهارت افزایی جهاددانشگاهی کودکان مدرسه تابستانه معاونت پشتیبانی دکتر آقاسیدی