مراسم قرعه کشی مسابقات فوتسال جام سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی

۱۵ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۵:۱۸ خدمات رفاهی تاپ خبر
مراسم قرعه کشی تیم های شرکت کننده با حضور نماینده برخی از تیم ها و مسئولین برگزاری مسابقات روز یکشنبه ساعت ۱۶ برگزار و تیم های شرکت کننده در چهار گروه مشخص شدند.
مراسم قرعه کشی مسابقات فوتسال جام سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی

به مناسبت چهل و سومین سالگرد تاسیس نهاد مقدس جهاد دانشگاهی مسابقات فوتسال با شرکت 18 تیم متقاضی از روز سه شنبه 24 مرداد در مجموعه ورزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار خواهد شد.

مراسم قرعه کشی تیم های شرکت کننده با حضور نماینده برخی از تیم ها و مسئولین برگزاری مسابقات روز یکشنبه ساعت 16 در سالن جلسات معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع برگزار  و تیم های شرکت کننده در چهار گروه (دو گروه چهار تیمی و دو گروه پنج تیمی) مشخص شدند.

سرگروه ها چهارتیمی که در سال های قبل به عنوان تیم قهرمان و یا نایب قهرمان بودند انتخاب و سایر تیم های هر گروه از طریق فرآیند قرعه کشی انتخاب شدند. این مسابقات در مرحله اول به صورت گروهی بوده و پس از مشخص شدن تیم های صدر نشین (اول و دوم) به صورت ضربدری با هم مسابقه خواهند داد.

در مرحله حذفی گروه اول و گروه سوم با هم و گروه دوم و چهارم با هم مسابقه می دهند.

گروه اول گروه دوم گروه سوم گروه چهارم
علوم پزشکی تهران تربیت مدرس سازمان علم و صنعت شهید بهشتی