اولین جلسه کارگروه مدیران حوزه معاونت پشتیبانی

۲۴ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۶ اخبار عمومی تاپ خبر
اولین جلسه کارگروه مدیران حوزه معاونت پشتیبانی با موضوع بررسی و ارائه گزارش پیش بینی بودجه سال ۱۴۰۲ واحدهای سازمانی برگزار شد.
اولین جلسه کارگروه مدیران حوزه معاونت پشتیبانی

اولین جلسه کارگروه مدیران حوزه معاونت پشتیبانی با موضوع بررسی و ارائه گزارش پیش بینی بودجه سال ۱۴۰۲ واحدهای سازمانی با حضور مدیران کل و مدیران ادارات حوزه معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع برگزار شد.

در این جلسه دکتر لطفی کیا در خصوص فرآیند و نحوه جمع آوری اطلاعات از واحدها، سازمانها و موسسات شبکه جهاددانشگاهی توضیحاتی را ارائه فرمودند همچنین در خصوص کل بودجه جهاددانشگاهی در سال 1402 و اعتبارات دولتی مواردی مطرح و گزارش نحوه تخصیص و نیز نظام توزیع بودجه نیز به تفصیل به سمع و نظر مدیران حوزه رسانده شد.

دکتر آقاسیدی در خصوص الزام توجه به مسئله بودجه و لزوم همکاری و تعامل کلیه ادارات کل معاونت برای حرکت در مسیر نظام بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد نکاتی را ارائه کردند.

در پایان مقرر شد کلیه حوزه های تخصصی معاونت همکاری همه جانبه خود را در پیاده سازی و اجرای نظام جدید بودجه ریزی در شبکه جهاددانشگاهی بکارگیرند.

کلید واژه ها: بودجه جهاددانشگاهی معاونت