افزایش کیفیت در ارتباط با معاونت پشتیبانی

۲۰ دی ۱۴۰۲ | ۱۶:۵۱ اخبار عمومی تاپ خبر
در راستای ارتقا کیفیت پاسخگویی به جهادگران محترم با معاونت پشتیبانی پیشنهاد می‌شود برای افزایش کیفیت هر چه بهتر و پیگیری نتیجه، پیشنهاد می‌شود درخواست‌های خود را در قسمت درخواست ملاقات حضوری در سامانه معاونت پشتیبانی نیز وارد نمایید.
افزایش کیفیت در ارتباط با معاونت پشتیبانی

پیرو اطلاع رسانی قبلی در خصوص ارتباط مستقیم همکاران جهادگر با معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی و استقبال جهادگران و تسریع در پاسخگویی هرچه بهتر از سوی این معاونت و پیگیری مطالبات، با توجه به اینکه همکاران محترم از درگاه‌های متفاوت از جمله شبکه‌های مجازی، پیامک، تماس تلفنی و ... اقدام به اعلام درخواست می نمایند پیشنهاد می‌شود تمامی درخواست‌ها و مراجعات از درگاه‌های دیگر به این سامانه منتقل و به صورت متمرکز ثبت ‌شود.

درخواست ملاقات حضوری با معاونت پشتیبانی

به همین منظور تقاضا دارد تمامی پیام‌های ارسالی از شبکه‌های مجازی (بله، ایتا، سیستم پیام و ...) را در این قسمت بارگذاری نمایید، تا امکان پاسخگویی بهتر از طرف معاونت خدمت شما جهادگران عزیز ارائه شود. همچنین برای پیگیری و مشاهده وضعیت درخواست خود از طریق ورود "کد پیگیری" در سامانه اقدام نمایید.