جداول کلان قانون بودجه کل کشور (بخش دوم) در سال ۱۴۰۳ ابلاغ شد

۲۲ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۸:۰۲ اخبار عمومی تاپ خبر
سرپرست دفتر بودجه، تشکیلات و روشهای جهاددانشگاهی اعلام کرد: ماده واحده و جداول کلان منابع و مصارف قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور (بخش دوم قانون) به سازمان برنامه بودجه کشور ابلاغ شد.
جداول کلان قانون بودجه کل کشور (بخش دوم) در سال ۱۴۰۳ ابلاغ شد

دکتر کاوه لطفی کیا سرپرست دفتر بودجه، تشکیلات و روشهای جهاددانشگاهی اعلام کرد: بودجه به عنوان مهم ترین سند مالی کشور، که از مهم‌ترین ابزارهای مالی دولت به شمار می آید و نقش حیاتی و اساسی در اقتصاد و مدیریت مالی کشور را دارد، به عنوان یک راهنمای مالی با ماهیت قانونی، دولت‌ها را در برآورد منابع سالیانه و تأمین نیازهای عمومی بر اساس وظایف قانونی، اولویت‌ها و خط‌مشی‌های موجود یاری می‌رساند.

وی گفت در بخش دوم قانون بودجه، منابع در دو بخش بودجه عمومی دولت و بودجه شرکت های دولتی توزیع می شود که نسبت به سال 1402 به ترتیب 21 ،30 درصد رشد داشته است و مصارف (هزینه ها) در دو بخش اعتبارات هزینه ای که عمدتاً حقوق و دستمزد می باشد معادل 19 درصد و اعتبارات تملک دارایی های سرمایه آن معادل 6 درصد، نسبت به قانون بودجه سال ۱۴۰۲ رشد یافته است.

به گزارش گروه برنامه و بودجه این دفتر، که از بین 58 دستگاه سیاست گذار کشور در قانون بودجه سال 1403 بدست آمده،کل اعتبارات ردیف های تابعه جهاددانشگاهی مندرج در جدول شماره (7) معادل 19.105.395 میلیون ریال و اعتبارات متفرقه (موردی) مندرج در جدول شماره (9) معادل 2.530.000 میلیون ریال و اعتبارات از محل منابع جداول (12) و (2-12) معادل 527,541 میلیون ریال می باشد.

کلید واژه ها: بودجه قانون بودجه اعتبار معاونت پشتیبانی