پروژه تجزیه و تحلیل مشاغل سازمانی شبکه جهاد دانشگاهی

۲۷ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۳:۰۰ اخبار عمومی تاپ خبر
با استفاده از مدل G۲۰ و مشاوران حرفه‌ای خود اقدام به تحلیل و رتبه‌بندی مشاغل جهاد (طرح ترنم) نمود، با اجرای این طرح، تمایز میان مشاغل، شناسایی و احصاء و میزان پرداختی هر شغل، به صورت عادلانه محاسبه خواهد شد.
پروژه تجزیه و تحلیل مشاغل سازمانی شبکه جهاد دانشگاهی

مهندس حسام الدین خامکی مدیرگروه سازماندهی و ساختار تشکیلات دفتر بودجه، تشکیلات و روشها جهاد دانشگاهی اعلام کرد:در راستای تحقق جبران خدمات و پرداخت عادلانه مبتنی بر نظام 4p (شغل، شاغل، عملکرد و عضویت سازمانی)، پس از اجرای فاز نخست طرح معراج (رتبه بندی شاغلین) و اعمال آن در احکام کارگزینی اعضا، در گام بعدی، دفتر بودجه، تشکیلات و روشها با استفاده از ظرفیت کارشناسی خود و بهره گیری از دانش مشاوران حرفه‌ای و متخصص ، اقدام به تحلیل و رتبه بندی مشاغل جهاد (طرح ترنم) نموده است.

وی افزود بدین منظور، در فاز اول طرح، ابتدا بر اساس مدل معتبر G20 موضوع تجزیه و تخلیل مشاغل و اهمیت این مدل در توسعه منابع انسانی قید شود، اقدام به ارزیابی باز طراحی و رتبه بندی کلیه مشاغل مصوب جهاد مبتنی بر20 مولفه حرفه ای شغلی مانند پیچیدگی، شرایط محیطی، میزان پاسخگویی، حیطه اختیارات، مهارت ها، کوشش های فکری و جسمی، مسئولیت های مالی و منابع، دامنه ارتباطات و استرس شده است.

خامکی اعلام کرد سپس به هریک از رتبه های شغلی، امتیاز شغل تخصیص داده شده و این امتیاز به طور مستقیم در حکم کارگزینی اعضا منظور و جایگزین ضرایبی همچون فوق العاده شغل، حق مسئولیت، حق اشعه، سختی کار و عاملیت ذیحسابی خواهد شد.