پیاده سازی نظام جامع مدیریت فرآیندهای شبکه جهاد دانشگاهی

۲۷ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۴۳ اخبار عمومی تاپ خبر
گروه مهندسی روش بر اساس وظایف ذاتی خود در رابطه با مدیریت و بهینه سازی فرآیندهای سازمانی اقدام به استقرار نظام مدیریت فرآیندها نمود.
پیاده سازی نظام جامع مدیریت فرآیندهای شبکه جهاد دانشگاهی

دکتر اکبر رضایی ناوه مدیرگروه مهندسی روش دفتر بودجه، تشکیلات و روشها جهاد دانشگاهی اعلام کرد: گروه مهندسی روش بر اساس وظایف ذاتی خود در رابطه با مدیریت و بهینه سازی فرآیندهای سازمانی بر این باور است که موضوع ایجاد تحول در نظام اداری متناسب با تغییرات سریع در حوزه های سیاسی، اجتماعی و... و تأثیرات مستقیم و غیر مستقیم آن بر سازمان از یک طرف و سایر الزامات و مقررات و محدودیت های بالاسری از سوی دیگر شرایطی را بودجود آورد، که می بایست با بهره گیری از تکنیک ها و ابزارهای مدیریتی روند رشد و ارتقاء را فراهم کرد. از این رو انتخاب رویکرد سیستمی و طراحی نظام مبتنی بر مدیریت فرآیندهای سازمانی در تلاش است تا مدیران و اعضای شبکه جهاد این مهم را به درستی درک و اجرا نمایند و شاهد کاهش هزینه‌ها، کوتاه شدن زمان و مراحل انجام کار، تسهیل و تسریع در انجام امور، ایجاد ارزش افزوده، افزایش بهره وری سازمانی و در نهایت رضایتمندی کلیه ذینفعان این نهاد باشیم.در همین راستا پروژه پیاده سازی و استقرار نظام مدیریت فرآیندها از اواسط سال گذشته (1402) آغاز گردید، طبق برنامه ریزی های انجام شده مقرر شد فرآیندهای معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع تا پایان مرداد ماه سال جاری نهایی شده و به فاز مکانیزاسیون آن وارد شویم. به همین منظور بالغ بر 90% فرآیندهای معاونت و ادارات کل احصاء و مستند سازی شده است، البته لازم به ذکر است که در ادامه این دفتر بنا دارد در حوزه فرآیندهای سازمانی مربوط به خدمات ارزش آفرین این نهاد ورود نماید که نیازمند همراهی همکاران معاونت ها و حوزه های تخصصی این شبکه معظم هستیم.

کلید واژه ها: فرآیندهای سازمانی مدیریت