شرح وظایف سرپرست غذاخوری

تعداد بازدید:۴۴۳۶

اصول و شرح وظایف پست های سازمانی جهاد دانشگاهی (معاونت پشتیبانی و امور مجلس)

عنوان واحد سازمانی : اداره خدمات عمومی و پشتیبانی ستاد

کد واحد سازمانی : 3-1-6

عنوان پست سازمانی : سرپرست غذاخوری

شماره پست: (61343)

  1. پیش بینی و برآورد نوع و مقدار مواد اولیه برای پخت و تهیه غذا متناسب با برنامه تنظیمی
  2. پیش بینی و برآورد لوازم، وسایل و تجهیزات مورد نیاز آشپزخانه جهت پخت و تهیه غذا
  3. پیگیری تامین و آماده سازی مواد اولیه غذایی جهت پخت و تهیه غذا
  4. نظارت بر پخت و تهیه انواع غذاها، سالاد، دسر و سایر خوراکی ها طبق برنامه تنطیمی
  5. تهیه برنامه کاری و نظارت بر کار آشپزان و کمک آشپزان در تهیه مقدمات پخت و آماده سازی غذا
  6. راهنمایی و نظارت بر کار کارگران در شستشو و نظافت لوازم و وسایل آشپزخانه و ظروف و مراعات اصول بهداشتی و حمل و نقل مواد اولیه و سایر وسایل
  7. بررسی مواد اولیه غذا از نظر کیفیت و مرغوبیت
  8. تنظیم برنامه غذایی روزانه و اعلام به کارکنان
  9. نظارت و کنترل بر فضای آشپزخانه و غذاخوری از نظر بهداشت و نظم داخلی
  10. پیگیری صدور کارت بهداشتی برای کارکنان رستوران
  11. کنترل و فروش فیش های غذا و واریز آن طبق مقررات
  12. پیگیری و هماهنگی تامین غذا برای میهمانان حسب نیاز و با دستور مقام مافوق
  13. نظارت بر تهیه و توزیع غذا بین کارکنان و واحد های سازمانی
  14. کنترل و نظارت بر عملکرد پیمانکاران طرف قرارداد تهیه، تامین و توزیع غذا
  15. انجام سایر امور محوله در حوزه وظایف سازمانی از سوی مقام مافوق

شرایط احراز

حداقل سابقه کاری: براساس دستورالعمل تعیین نوع پست سازمانی،‌ شرایط احراز مشاغل و نحوه محاسبه تجربه مفید

مهارت ها و توانمندی های تخصصی مورد نیاز:

 

رشته های تحصیلی مرتبط: