فرم گزارش گیری پایش اقدام‌های پیشگیری و کنترل بیماری واگیر کروناویروس در محیط‌های کاری جهاددانشگاهی - مهر ماه ۱۴۰۰

  • 0
  • نا م و نام خانوادگی نماینده کارگروه عفونت‌های نوپدید:*
    1
  • نام واحد سازمانی :*
    2
  • کدملی:*
    3
  • شماره پست سازمانی:*
    4
  • عنوان پست سازمانی:*
    5
  • شماره موبایل:*
    6
  • شماره تلفن (با کد شهر):*
    7
  • ایمیل*برای دریافت رسید فرم
    8
  • ارزیابی سازمانی
    9
  • 1*بلینیاز به تکمیل داردخیر
    آیا تب‌سنجی و بیماری‌یابی برای ممانعت از ورود کلیه اعضا و مراجعه‌کنندگان با احتمال ابتلا به بیماری‌های تنفسی به محیط کار انجام می‌شود؟
    10
  • 1- در صـورت انتخاب گزینه «خیر»، علت عدم انجام و در صورت انتخاب گزینه « نیاز به تکمیل دارد»، اقدامات ذکر شود:*
    11
  • 2*بلینیاز به تکمیل داردخیر
    آیا از ورود و حضور افراد دارای علائم بیماری یا افراد مشکوک که دارای تماس نزدیک با فرد مبتلا هستند، ممانعت به عمل می‌آید؟
    12
  • 2- در صـورت انتخاب گزینه «خیر»، علت عدم انجام و در صورت انتخاب گزینه « نیاز به تکمیل دارد»، اقدامات ذکر شود:*
    13
  • 3*بلینیاز به تکمیل داردخیر
    آیا از سیستم‌های تشخیص چهره، کارت زنی و یا روش های غیر تماسی دیگر به‌جای اثرانگشت جهت ثبت ورود و خروج اعضا استفاده می‌شود؟
    14
  • 3- در صورت استفاده از روش غیرتماسی، روش واحد خود را شرح دهید:*
    15
  • 4*بلینیاز به تکمیل داردخیر
    آیا برای ضدعفونی دست‌ها علاوه بر محیا کردن شرایط شست و شوی دست ها، شرایط استفاده از محلول 70 درصد الکل در اختیار اعضا گذاشته می‌شود؟
    16
  • 4- در صورت انـتخاب گزینه «خیر»، علت عدم انجام و در صورت انتخاب گزینه « نیاز به تکمیل دارد»، اقدامات ذکر شود:*
    17
  • 5*بلینیاز به تکمیل داردخیر
    آیا اعضا در مورد پروتکل‌های بهداشتی بیماری‌های تنفسی طبق بخشنامه‌های صادره اطلاع‌رسانی شده‌اند؟
    18
  • 5- در صورت انتـخاب گزینه «خیر»، علت عدم انجام و در صورت انتخاب گزینه « نیاز به تکمیل دارد»، اقدامات ذکر شود:*
    19
  • 6*بلینیاز به تکمیل داردخیر
    آیا از روش های مختلف آموزشی از قبیل نصب پوستر، استفاده از شبکه های اجتماعی و غیره برای پیشگیری از انتقال بیماری‌های تنفسی استفاده شده است؟
    20
  • 6- در صورت انتخـاب گزینه «خیر»، علت عدم انجام و در صورت انتخاب گزینه « نیاز به تکمیل دارد»، اقدامات ذکر شود:*
    21
  • 7*بلینیاز به تکمیل داردخیر
    آیا دستورالعمل شستن دست‌ها برای پیشگیری از انتقال بیماری‌های تنفسی به تعداد کافی در محل سرو مواد غذایی و سرویس‌های بهداشتی نصب‌شده است؟
    22
  • 7- در صورت انتخاب گـزینه «خیر»، علت عدم انجام و در صورت انتخاب گزینه « نیاز به تکمیل دارد»، اقدامات ذکر شود:*
    23
  • 8*بلینیاز به تکمیل داردخیر
    آیا وسایل حفاظت فردی (ماسک و محلول ضدعفونی) جهت پیشگیری از ابتلا به کروناویروس در اختیار اعضا قرار داده‌شده است؟
    24
  • 8- در صورت انتخاب گزیـنه «خیر»، علت عدم انجام و در صورت انتخاب گزینه « نیاز به تکمیل دارد»، اقدامات ذکر شود:*
    25
  • 9*بلینیاز به تکمیل داردخیر
    آیا مواد ضدعفونی‌کننده دست، سطح، دستمال‌کاغذی و غیره برای جلوگیری از تماس مستقیم به مقدار کافی در مکان‌های مناسب نصب‌شده اند؟
    26
  • 9- در صورت انتخاب گزینـه «خیر»، علت عدم انجام و در صورت انتخاب گزینه « نیاز به تکمیل دارد»، اقدامات ذکر شود:*
    27
  • 10*بلینیاز به تکمیل داردخیر
    آیا امکانات و تجهیزات نظافت برای گندزدایی موجود می‌باشد؟
    28
  • 10- در صورت انتخاب گزینه «خـیر»، علت عدم انجام و در صورت انتخاب گزینه « نیاز به تکمیل دارد»، اقدامات ذکر شود:*
    29
  • 11*بلینیاز به تکمیل داردخیر
    آیا از تهویه مطبوع و طبیعی (باز گذاشتن در و پنجره‌ها) در محیط کار استفاده می‌شود؟
    30
  • 11- در صورت انتخاب گزینه «خیـر»، علت عدم انجام و در صورت انتخاب گزینه « نیاز به تکمیل دارد»، اقدامات ذکر شود:*
    31
  • 12*بلینیاز به تکمیل داردخیر
    آیا از هواکش و سیستم تهویه مناسب در سرویس‌های بهداشتی، آبدارخانه‌ها و رستوران‌ها استفاده می‌شود؟
    32
  • 12- در صورت انتخاب گزینه «خیر» ، علت عدم انجام و در صورت انتخاب گزینه « نیاز به تکمیل دارد»، اقدامات ذکر شود:*
    33
  • 13*بلینیاز به تکمیل داردخیر
    آیا نظارت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط نماینده کارگروه انجام می‌شود؟
    34
  • 13- در صورت انتخاب گزینه «خیر»، عـلـت عدم انجام و در صورت انتخاب گزینه « نیاز به تکمیل دارد»، اقدامات ذکر شود:*
    35
  • 14*بلینیاز به تکمیل داردخیر
    آیا گندزدایی سرویس‌های بهداشتی، رستوران، آشپزخانه، مکان‌های استراحت، مکان‌های با تردد افراد، مکان‌های با سطوح تماس مشترک، سرویس ایاب و ذهاب و غیره انجام می‌شود؟
    36
  • 14- در صورت انتخاب گزینه «خیر»، علت عـدم انجام و در صورت انتخاب گزینه « نیاز به تکمیل دارد»، اقدامات ذکر شود:*
    37
  • 15*بلینیاز به تکمیل داردخیر
    آیا برای اعضا شرایط مناسب فاصله‌گذاری و تردد طبق بخشنامه شماره ۳۹۷۱/۹۹/ص فراهم شده است؟
    38
  • 15- در صورت انتخاب گزینه «خیر»، علت عدم انـجام و در صورت انتخاب گزینه « نیاز به تکمیل دارد»، اقدامات ذکر شود:*
    39
  • 16*بلینیاز به تکمیل داردخیر
    آیا برای اعضا شرایط استفاده از دورکاری طبق بخشنامه های ابلاغ شده با الویت اعضای آسیب پذیر با هماهنگی مدیر مافوق فراهم شده است ؟
    40
  • 16- علت عدم ابلاغ دورکاری برای اعضای آسیب پذیر و همین طور اعضای سالم از لحاظ بیماری ذکر شود*
    41
  • 17*بلینیاز به تکمیل داردخیر
    آیا موارد با احتمال ابتلا به کروناویروس توسط حوزه‌ها یا واحدهای کاری به نماینده کارگروه عفونت‌های نوپدید واحد گزارش می‌شود؟
    42
  • 17- در صورت انتخاب گزینه «خیر»، علت عدم انجام و در صورت انتخاب گزینه « نیاز به تکمیل دارد»، اقدامات ذکر شـود:*
    43
  • 18*بلینیاز به تکمیل داردخیر
    آیا مقررات بازگشت به کار اعضا با احتمال ابتلا به کروناویروس طبق بخشنامه شماره ۱۷۴۸/۹۹/ص رعایت می‌شود؟
    44
  • 18- در صورت انتخاب گزینه «خیر»، علت عدم انجام و در صورت انتخاب گزینه « نیاز به تکمیل دارد»، اقدامات ذکـر شود:*
    45
  • 19*بلینیاز به تکمیل داردخیر
    آیا ثبت‌نام واحدها و مراکز در سامانه اصناف و صنایع طبق بخشنامه شماره ۲۱۲۱/۹۹/ص انجام‌شده است؟ (در صورت ثبت‌نام کد سامانه نوشته شود)
    46
  • کد سامانه*در صورتی که در پایش ماه های گذشته، کد سامانه را تکمیل کرده اید، نیاز به تکمیل فیلد کد سامانه نیست
    47
  • 19- در صورت انتخاب گزینه «خیر»، علت عدم انجام و در صورت انتخاب گزینه « نیاز به تکمیل دارد»، اقدامات ذکـر شـود:*
    48
  • 20*بلینیاز به تکمیل داردخیر
    آیا با صفحه اختصاصی بهداشت حرفه ای جهاددانشگاهی به نشانی زیر، آشنایی دارید؟
    49
  • 50
  • 20- در صورت انتخاب گزینه «خیر»، علت عدم انجام و در صورت انتخاب گزینه « نیاز به تکمــیل دارد»، اقدامات ذکر شود:*
    51
  • ارزیابی فردی
    52
  • 21-24*زیـــــــــاد (68-100)درصد اعضامــــتــوســــــط (34-67)درصد اعضاکـــــــــم (0-33)درصد اعضا
    21- چه تعدادی از اعضا «کاربرگ خود اظهاری برای حضور در محیط کار» را طبق بخشنامه شماره ۹۹ /۲۷۴۴/ص تکمیل‌ کرده‌اند؟
    22- چه تعدادی از اعضا در سایت سامانه سلامت طبق بخشنامه شماره ۹۹ /۲۷۴۴/ص ارزیابی‌شده‌اند؟
    23- چه میزانی از پروتکل‌های بهداشتی توسط اعضای واحد سازمانی رعایت می‌شود؟ (استفاده از ماسک، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، رعایت بهداشت فردی، استفاده از وسایل شخصی، عدم ترددهای غیرضروری در حوزه ها و غیره )
    24- چه میزانی از نیروهای خدماتی در حین نظافت و گندزدایی از ماسک، دستکش، چکمه و لباس کار استفاده می‌کنند؟
    53
  • آمار
    54
  • تعداد اعضای مرد:*رسمی، پیمانی، قراردادی، پاره وقت، قرارداد مدت معین، امریه
    55
  • تعدادد اعضای زن:*رسمی، پیمانی، قراردادی، پاره وقت، قرارداد مدت معین
    56
  • نماینده محترم کارگروه عفونت های نوپدید ، در قسمت آمار فقط تعداد موارد جدید در ماه جاری نوشته شود
    57
  • 25.تعداد اعضای مرد مبتلا شده‌ جدید در ماه جاری به کروناویروس*تشخیص با کادر درمان است
    58
  • تعداد اعضای زن مبتلا شده جدید در ماه جاری به کروناویروس*تشخیص با کادر درمان است
    59
  • 26.تعداد اعضای مرد مبتلا شده جدید در ماه جاری به کروناویروس تحت مراقبت در منزل*قرنطینه
    60
  • تعداد اعضای زن مبتلا شده جدید در ماه جاری به کروناویروس تحت مراقبت در منزل*قرنطینه
    61
  • 27.تعداد اعضای مرد مبتلا شده جدید در ماه جاری به کروناویروس تحت مراقبت در بیمارستان*
    62
  • تعداد اعضای زن مبتلا شده جدید در ماه جاری به کروناویروس تحت مراقبت در بیمارستان*
    63
  • 28.تعداد اعضای مرد بهبودیافته جدید در ماه جاری از بیماری با گواهی عدم سرایت‌پذیری طبق بخشنامه شماره ۱۷۴۸/۹۹/ص*
    64
  • تعداد اعضای زن بهبودیافته جدید در ماه جاری از بیماری با گواهی عدم سرایت‌پذیری طبق بخشنامه شماره ۱۷۴۸/۹۹/ص*
    65
  • 29.تعداد اعضای مرد فوت‌شده جدید براثر کروناویروس در ماه جاری*
    66
  • تعداد اعضای زن فوت‌شده جدید در ماه براثر کروناویروس در ماه جاری*
    67
  • 30. تعداد مردان متعلق به گروه‌های آسیب‌پذیر در مقابل کروناویروس*
    68
  • تعداد زنان متعلق به گروه‌های آسیب‌پذیر در مقابل کروناویروس*
    69
  • 31.محل بارگزاری فایل اکسل افراد مبتلا به کووید19*فایل اکسل را قبل از بارگزاری حتما با فرمت zip فشرده نمایید آپلود
      70
    • گروه های آسیب پذیر شامل:

      1-اعضا دارای بیماری زمینه ای (مانند بیماری قلبی-عروقی، فشار خون، دیابت و بیماری های تنفسی)

      2- اعضا با نقص ایمنی (مانند تحت درمان با کورتیکواستروئید، شیمی درمانی، بدخیمی، پیوند عضو و مبتلایان به ایدز)

      3-شرایط خاص (مانند افراد سالمند، افراد خیلی چاق دارای BMI بالای 40 و خانم های باردار )

       

      71
    • سایر اقدامات انجام‌شده و برنامه‌های آتی
      72
    • 33. سایر اقدامات انجام‌شده برای ارتقای سطح پیشگیری، کنترل و مقابله با کروناویروس در محیط کار را ذکر کنید: (روش‌ها، دستاوردها، زیرساخت‌ها و چالش‌ها)*از تکرار موارد ذکر شده در دوره ی گذشته خودداری فرمایید
      73
    • 34. طرح‌های پیشنهادی (یا برنامه آتی) برای ارتقای سطح پیشگیری، کنترل و مقابله با کروناویروس در محیط کار را ذکر کنید:*از تکرار موارد ذکر شده در دوره ی گذشته خودداری فرمایید
      74