سومین جلسه‌کارگروه تخصصی مدیریت منابع انسانی و تامین مالی موضوع «تعالی و توسعه منابع در جهاددانشگاهی: راهبردها و فرآیندها»

۱۷ مرداد ۱۴۰۲ | ۲۰:۱۷ اخبار عمومی تاپ خبر
سومین جلسه‌کارگروه تخصصی مدیریت منابع انسانی و تامین مالی همزمان با گردهمایی روئسای جهاددانشگاهی با معاون پشتیبانی و مدیریت منابع با حضور مدیران کل حوزه معاونت پشتیبانی و سایر اعضای آن و با موضوع «تعالی و توسعه منابع در جهاددانشگاهی: راهبردها و فرآیندها» برگزار شد.

سومین جلسه‌کارگروه تخصصی مدیریت منابع انسانی و تامین مالی همزمان با گردهمایی روئسای جهاددانشگاهی با معاون پشتیبانی و مدیریت منابع و با حضور مدیران کل حوزه معاونت پشتیبانی و سایر اعضای آن با موضوع «تعالی و توسعه منابع در جهاددانشگاهی: راهبردها و فرآیندها» برگزار شد.

این کارگروه که یکی از کارگروه های تخصصی روئسای واحد های جهاددانشگاهی است نتایج و جمع بندی مباحث را در صحن اصلی گردهمایی روئسای جهاددانشگاهی ارایه نمود.

گفتنی است این جلسه با حضور 12 تن از روئسای واحدهای جهاددانشگاهی به دبیری آقای امیرحسین استقلال رئیس جهاددانشگاهی واحد فارس برگزار شد.