تداوم تعلیق مراکز اقامتی جهاددانشگاهی و ابلاغ آیین نامه های مرکز سلامت و محیط کار در خصوص سفرهای نوروزی

۲۴ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۴ خدمات رفاهی

با سلام و احترام؛

ضمن آرزوی سلامتی و توفیقات روزافزون برای کلیه همکاران معزّز جهاددانشگاهی، به استحضار می رساند طبق مصوبه 21 ستاد عفونت های نوپدید (کروناویروس) با توجه به وجود احتمال افزایش موارد جدید مبتلا به کووید-19 و متغیر بودن شرایط اپیدمی در هر استان، به منظور حفظ سلامتی اعضای محترم و کاهش ریسک در معرض ابتلا قرار گرفتن ایشان ، مراکز اقامتی در ایام عید نوروز سال 1400 غیر فعال می‌باشند. در صورتی که اعضای محترم براساس شرایط شخصی ناگزیر به تردد در سطح استان ها ‌باشند، مطابق با آیین نامه های مرتبط با سفر های نوروزی مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که به پیوست به حضور شریف تان ارسال می گردد، عمل فرمایند.

شایان ذکر است آیین نامه ها ذکر شده توسط نماینده های محترم کارگروه عفونت های نوپدید به نحو مطلوب اطلاع رسانی شود. همچنین تمامی همکاران محترم می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت https://behdasht.gov.ir/step2corona راهنمای گام دوم مبارزه با کووید19 مراجعه فرمایند.