شرح وظایف آشپز

تعداد بازدید:۷۹۷۶

اصول و شرح وظایف پست های سازمانی جهاد دانشگاهی (معاونت پشتیبانی و امور مجلس)

عنوان واحد سازمانی : اداره خدمات عمومی و پشتیبانی ستاد کد واحد سازمانی : 3-1-6
عنوان پست سازمانی : آشپز شماره پست: (61344) و (61345)
  1. برآورد نوع و مقدار مواد اولیه برای پخت و تهیه غذا و پیگیری تامین و تدارک آنها

  2. آماده سازی و طبخ غذا برای کارکنان به تعداد لازم و با کیفیت مناسب بر اساس برنامه زمانبندی تعیین شده

  3. نظارت بر توزیع و سرو غذا

  4. انجام سایر امور محوله در حوزه وظایف سازمانی از سوی مقام مافوق

شرایط احراز
حداقل سابقه کاری: مهارت ها و توانمندی های تخصصی مورد نیاز: -
رشته های تحصیلی مرتبط: